Nenávist se stupňuje! Agáta Soukupovi vzkazuje: FU*K you!

21261
Sdílejte

Mnozí jí dávají pocítit to, co donedávna předváděla, když se dala dohromady s kontroverzním mediálním magnátem Soukupem – jak se jím chvástala, vystavovala na obdiv jeho bohatství a přečuhovala se v médiích, které vlastní. O skromnosti nemohla být řeč. Tím, co kroutili hlavu nad upřímností lásky s obstarožním plejbojem s pochybnou pověstí, odpovídali rozhovory o jejich lásce, vášnivými fotkami na Instagramu a okamžitým těhotenstvím, které patřičně medializovala – chlubila se záběry bříška, z porodnice a úžasné.

Pokračování  na další straně

Nelze jí věřit

Přidala se i máma Veronika. Nového potenciálního zetě velebila do nebes. Za to, jak se mu nelenilo umýt nádobí, ale také, jak je vzal na rodinnou dovolenou snů do jeho španělského přímořského sídla.

Jelikož oba jsou komplikované osobnosti, brzy narazila kosa na kámen. Poprvé, když Soukup veřejně pochválil Martina Stropnického, se kterým byla Veronika na nože poté, co ji opustil. Na „zatí“ velmi rychle přestala zpívat ódy a vytratil se iz jejího Instagramu. U Agátu však stála nadále a alespoň na veřejnosti se nadchýnala jejím bleskurychlým otěhotněním. Zda byla opravdu nadšená faktem, že její dcera čeká třetí dítě s třetím mužem, navíc s pochybnou pověstí, těžko říci, neboť i v minulosti veřejnost vícekrát zaváděla.

Například neustále tvrdila něco jiného o muži, který se po jejím rozvodu se Stropnickým začal objevovat po jejím boku. Nejprve naznačovala lásku s rockerem Pepem, pak se divila, proč jí ho podsouvají, vždyť jsou jen přátelé, a teď zase uveřejňuje jejich společné fotky z dovolených včetně milostného laškování pod třešní a tváří se jako šťastně zadaná. A Agáta se chová jako ona. I o rozchodu se Soukupem lhala.

Kam dál?

Shannen Dohertyová (†53) plánovala svůj konec : Nechci být pohřbená, ale zpopelněná. Chtěla bych, aby byly moje ostatky smíchány s popelem mého psa i s mým tátou

Bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová je podruhé těhotná. Jméno otce zatím tají

Herečka Tereza Brodská a její manžel Herbert Slavík se ocitli uprostřed spekulací o možném rozvodu. Jak to vlastně mezi něma je?

V den, kdy by Karel Gott oslavil své 85. narozeniny, jeho nejstarší dcera Dominika zveřejnila snímek údajného bratra Huga. Tátův syn roste do krásy, uvedla

Náhoda, nebo nezvratný osud : Proroctví známé jasnovidky Vangy, obsahují pozoruhodnou předpověď. Podle ní v roce 2024 Donald Trump ohluchne

Další články