Největší krize u Matušových ! Lucie dala ultimátum kvůli ALKOHOLU

2803
Sdílejte

A obzvláště vděčný jí může být zejména v jednom případě.‚Od mládí, když svým hlasem upoutal pozornost odborníků i veřejnosti a stal se objevem ankety Zlatý slavík, začal vést Bohuš Matuš bohémský způsob života. Když po čase zájem opadl, kompenzoval to v přehnané míře s alkoholem, dokonce prý iv kombinaci s drogami, což vážně ohrozilo jeho kariéru. Nebýt Karla Gotta, který v něm údajně viděl svého nástupce, kdoví jakoby dopadl. Vděčí mu za to, že se za něj promluvil u hudebního bosse Janečka a ten mu dal druhou šanci účinkovat v jeho muzikálu, když tu první nezodpovědně promrhal. Na jednom představení se seznámil i s tehdy 14letou Lucií Palkaninovou.

Na svůj věk se zpěvák vůbec necítí, jako by byl stále v pubertě, tvrdí. I proto zpočátku neřešil Luciin věk, která měla sotva šestnáct, když se dali dohromady. Vznikla kvůli tomu i mediální aféra. Když měla sedmnáct, tak porodila jejich dcerku Natálku (3) a oba se stali poprvé rodiči. Lucie vzala rodičovství navzdory věku vážně a snažila se usměrnit i Bohuše. „Když se jí něco nelíbí, umí to dát patřičně najevo, umí mě i srovnat. Snažím se jí vyhovět, protože chci, aby byla spokojená. Měl jsem namále v době covidu, že mě opustí, když jsem nevěděl, co s sebou, seděl jsem doma a popíjel,“ vzpomněl na trpké časy nedávno.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články