Lahodný NEPEČENÝ dezert s karamelovo-smetanovou náplní: Budete se olizovat až za ušima!

1698
Sdílejte
Postup:
  1. Smíchejte pudink s cukrem a polovinou šálku studeného mléka. Zbylé mléko uvařte. Puding zalijte vroucím mlékem a za stálého míchání vařte. Hotový pudink nechte vychladnout.
  2. Máslo vyšlehejte do nadýchané pěny a po lžících přidávejte vychladlý pudink. Míchejte, dokud nevznikne hladký krém.
  3. Smetanu vyšleháme s mascarpone a moučkovým cukrem do tuha.
  4. Do pečící formy vyložené pergamenovým papírem dejte vrstvu sušenek, na ni dejte karamel. směs (před otevřením můžete plechovku na chvíli vložit do teplé vody, aby se masa lépe rozetřela).
  5. Na ni položte druhou vrstvu sušenek. Pudingovou směs naneste na sušenky a rovnoměrně rozetřete. Na pudinkovou směs dejte další vrstvu sušenek. Na sušenky natřete šlehačku. Vrch koláče posypeme strouhanou čokoládou. Koláč podávejte vychlazený (nejlépe chutná druhý den).
DOBROU CHUŤ!😊👌😋

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články