Kordula dosáhla plnoletosti! Žilková je dojatá, Agáta dala své sestře TENTO mega dárek!

2445
Sdílejte
Ale oslavenkyně nevypadá tak nadšeně, že vstoupí do světa dospělých. Zřejmě už to nebude tak, že bude moci dělat všechny věci legálně a její různé povinnosti budou přidány. Ale těší se na nové možnosti, jako je řízení. Přestože otec na oslavě chyběl, její sestra Agáta Hanychová (38) připravila velké překvapení v podobě drahého dárku, po kterém toužila.
Na počest osmnáctileté Korduly Stropnické se u Agáty konala velká oslava. Od rána byla narozeninová oslavenkyně velmi aktivní, aby všechno dohnala. Ale pravděpodobně na prvním místě byl dárek od její nevlastní sestry. Agáta, o 20 let mladší než její sestra, se rozhodla splnit si svůj sen o hustých dlouhých vlasech, protože je podle svých slov také zničilo bělení. Vzala ji do kadeřnictví, kde podstoupila náročnou proceduru prodloužení a zahuštění vlasů současně. Způsob, jakým byly její velmi jemné vlasy postupně doplněny zkušenýma rukama kadeřníka, má být nejjemnější, ale poměrně drahý.
Korduliny vlasy předtím a poté:
Pokračování na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články