Hanychové přítel odhalil hořké detaily o jejím vztahu se Soukupem! Už MUSELA utéct!

9295
Sdílejte
Romantický vztah Agaty Hanychové (38) a Jaromíra Soukupa (54) skončil po více než roce, jak sama potvrdila. Soukup se k tomu dosud nevyjádřil a působí to dojmem, že je zcela lhostejný.
Je plný starostí, jak zachránit své rozpadající se mediální impérium. Od března hromadí spoustu žalob za neplacení, jako záruku musel dát i luxusní byt své dcery. To však zdaleka nestačí na všechny jeho dluhy, a to také ovlivnilo jeho psychiku.
Záplava žalob na Jaromíra Soukupa pro nezaplacení mohla být částečně způsobena tím, že se jeho partnerka Agáta Hanychová ráda chlubila drahými dárky od něj. K Vánocům dostala velmi luxusní značkové hodinky, k narození dcery měla dostat nové SUV a k narozeninám dostala sadu náhrdelníků a náušnic s modrými drahými kameny. V loňském roce kromě své vily v Marbelle hrdě ukázala výhled na Manhattan ze svého bytu v New Yorku. Přál bych si, aby to nerozhněvalo jeho věřitele.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články