Hanychová natrvalo šťastná s bohatým sportovcem! Kartářka předpověděla čtvrté dítě a svatba !

33847
Sdílejte

No největší překvapení věštby přišlo v podobě údajné změny adresy. “ V kartách také vychází, že Agáta bude žít v zahraničí. Je tedy docela dobře možné, že bude mohutně cestovat právě se svým budoucím partnerem. Věštba dále prozrazuje, že si pro ni osud přichystal ještě jedno miminko a také velkou svatbu,“ ukončila Humlová svou věštbu happyendem. Ale její radostné vize se netýkají jen Agáty.

​Podle toho, co vidí kartářka v kartách, ani Jaromír nebude dlouho sám, avšak jeho cesta k serióznímu vztahu bude komplikovanější. “ U Soukupa nevidím další dlouhodobý vztah s nikým z branže, podobných skandálních rozchodů se bude chtít do budoucna ušetřit, kratší románky tak bude spíše tajit. Lásku najde v mladší ženě, která ale nebude z řad celebrit,“ vidí věštkyně v kartách a zdá se , Že to není dobrá zpráva pro sexici Lulu, alias Zděnku Černou, která po Soukupovi vystartovala již během jeho vztahu s Akátou a dále živí naději. No zřejmě přesně podobným skandálním typem se bude chtít Jaromír po vztahu s Hanychovou už nadobro vyhnout.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články