Drazí rodiče! Neobviňujte učitele ze všeho špatného, ​​není jejich povinností vychovávat děti!

1717
Sdílejte

V dnešním článku bychom se s vámi rádi podělili o pár myšlenek o práci učitelů, zkušený učitel řekl toto: naše školství dnes způsobuje u dětí obrovskou dysfunkci, vychováváme generaci, která se neudrží život. Své děti učíme sebestřednosti a nevytrvalosti, ale pokud s čímkoli začnou, rychle to vzdají a nesnaží se daný problém vícekrát řešit. Všimněme si: my rodiče nejsme nejlepší přátelé našich dětí, ale především rodiče.

Naším úkolem je chovat je a sledovat naše sazenice. „Nejlepší přítel“ vás nemůže pohnat k zodpovědnosti ani po vás chtít, abyste se chovali hezky. Od toho jsou rodiče. Vědomou bezmocnost dětí mají na svědomí rodiče. Ve výchově dnešní generace je velký problém a je jím vědomá bezmocnost dětí. Většina dětí ví, že když řeknou „tohle nezvládnu“, rodiče to za ně udělají. Zde je příklad rodičů, kteří vychovávají děti, které selžou hned při prvním problému, protože se ho ani nesnaží vyřešit.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články