Dokázali jste to ! 100 milionů pro Martínka se vybralo a částka se stále zvyšuje

8552
Sdílejte

Pokračování na další straně

Rodina i VIP děkují

Je asi jasné, že největší radost nyní prožívá Martínkova rodina. Samozřejmě to hlavní, Martínkův život ještě vybojovaný není, ale minimálně už se nemusí trápit tím, kde na jeho léčbu seženou peníze. „Chtěl bych tu jménem celé naší rodiny napsat pár slov o tom, jak neskutečně nás ta obrovská podpora ohromila. Každý den zápolíme s obtížemi, které nám Martínkova nemoc přináší. Někdy s vypětím všech sil a nad rámec únosnosti zdravého rozumu. A byť se zdá být potřebná suma téměř nedosažitelná, díky vám všem máme naději. Ta, a vaše úžasná přání a slova podpory, nám dodávají sílu. Doufám, že Martínek dostane jednou šanci pochopit, co jste pro něj a jeho rodinu udělali,“ napsal na stránky sbírky Martínkův tatínek Tomáš Zatloukal.

A radostnými slovy nešetří ani Nikol Leitgeb, která to všechno začala. „Instarodino, tohle byl majstrštyk. V týhle době, kdy je trendy individualismus a všichni se chceme zejména SEBErealizovat, je božský vědět, že se umíme okamžitě zmobilizovat a vytvořit početnou a pevnou komunitu lidí se společným cílem,“ napsala na svůj instagram.

Malý bojovník
Martínek se narodil jako zdravé miminko, ale brzy se u něj objevily různé problémy. Nebyl ochoten sát k prsu a trpěl bolestmi břicha a nadměrným pocením. Žádná dieta, léky ani lékařské rady nepomohou.

Když mu byly tři měsíce, dostal se do nemocnice s akutním zánětem průdušek a byl několikrát hospitalizován, než si začal uvědomovat, že něco není určitě v pořádku. Když mu bylo jeden a půl roku, potíže se zhoršily a malý chlapec nebyl schopen dýchat ani jíst bez častého odsávání hadičkou (rodiče někdy i několikrát za hodinu). Komplikované krmení a časté zvracení nakonec vedlo u Martínka k celkové podvýživě, ale ta byla nakonec diagnostikována.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články