Dokázali jste to ! 100 milionů pro Martínka se vybralo a částka se stále zvyšuje

8550
Sdílejte

Co se včera ráno zdálo nemožné, je nyní realitou. Dvouletý Martínek má vzácné genetické onemocnění a vy jste mu dali šanci na život.

Dnes ráno se jeho sbírka mohla pochlubit potřebnými sto miliony, náklady na léčbu, která mu mohla zachránit život. článek Už jen pomyšlení na to, čím si rodiče Martinka mladšího dosud prošli, je děsivé. Jak těžké je poznat, že vaše dítě v podstatě umírá, a i když existují účinné léčby, náklady jsou závratné a vy nemáte peníze ani na celý život, natož na léčbu. Lékaři předpovídají, že váš potomek bude za pár let pryč. Protože léčba Martínka stála 100 milionů, a to by pojišťovna nezaplatila. Nyní však díky českým VIP v čele s Nikol Leitgeb a zbytkem země tyto celebrity dokázaly rozvířit vzrušení a potřebné finance se podařilo vybrat. Rodina Martínků se může pustit do skutečného boje o záchranu života dítěte bez starostí se sháněním peněz.

Ukažte, že je podnik v pohotovosti Když se český showbyznys dozvěděl o tragickém osudu Martinka jako Nikol Leitgeb, vyšel mu vstříc. Na jeho léčbu přispěla a hlavně dál šíří jeho příběh řada českých známých osobností – kromě Nikol Leitgeb například Jana Bernášková, Veronika Kašáková, Lucie Křížková, Ester Geislerová, Barbora Strýcová, Martina Pártlová, Martina Gavrieli , Julian Zahorowski a Leoš Mareš. Lucie Šlégrová dokonce vtipným způsobem požádala Kazmu o pomoc a jeho 1 milion dolarů (cca 22 milionů korun) sedí ve skleněném trezoru a čeká na vítěze, který rozluští kód ve svém filmu ONEMANSHOW: The Movie. „Kdyby Kazma vytáhl peníze a přidal…přišla bych sama a uklidila bych mu celý byt a vyčistila okna, vyleštila boty, učesala…Jilka by mu udělala svíčkovou,“ napsala na svůj Instagram .

Jeho peněz ale nakonec nebylo potřeba, protože Češi dokázali, že zázraky se možná nedějí, ale když je vůle a ochota, vlna solidarity dokáže nemožné. Dnes ráno na stránkách sbírky pro Martínka na Donio.cz už svítila částka sto milionů , která navíc stále narůstá!

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články