Co o vás říká arabský horoskop? Vidí do vás a přesně ví, co se ve vás děje

26286
Sdílejte

Dlouhý nůž (22. června – 22. července)
Jste silní, tolerantní, čestní a dobrosrdeční. Dokážete nést rodinné záležitosti na zádech, ale jste také tím, na koho se může v práci nebo při studiu spolehnout. Jste neúnavný člověk, hnaný do morku kostí svým altruismem. Pro vás je nejdůležitější rodina, vážíte si svých kořenů, staráte se o své rodiče, také rádi dáváte dohromady svou širší rodinu a zkoumáte svůj rodokmen. Svou práci děláte s pokorou, hodně se učíte, trénujete, a proto můžete dosáhnout vynikajících výsledků.

Meč (23. července – 23. srpna)
Jste jako aristokrat: s rovnými hřbety, sebevědomý, který zbožňuje krásné, vznešené, lesklé. Dosáhnete všeho, co si zamanete, protože se rádi obklopujete krásnými a dokonce i náročnými věcmi. Váš domov je něco, co rádi ukazujete ostatním, každý kus nábytku nebo cetka má své místo a příběh, vaše oblečení je elegantní, pro ženy téměř královsky. Rádi vás poznávají, rádi jste středem pozornosti.

Nůž (24. srpna – 23. září)
Život je o tom ráno vstát, změnit svět, pak jít večer spát a znovu nabrat síly. Je to tak jednoduché. Jste zkušený, vysoce informovaný, extrémně houževnatý člověk, který snadno vybírá cizí kapsy. Neradi se zapojujete do kontroverzních situací, ale pokud ano, zvítězíte. Pokud je pro vás něco důležité, bojujete za to, ale pokud vás to už nezajímá, zamknete věc do šuplíku své duše a od té doby se o to ani trochu nezajímáte. Žijete trochu pro vnější svět, je pro vás velmi důležité, aby vás ostatní uznávali.

Řetěz (24. září – 23. října)
Máte výborné znalosti o lidech, ostatní vás opravdu nemohou překvapit. Vyhnete se zbytečným hádkám a složitým situacím. Máte rádi klid, pozorování vnějšího světa a těžíte z toho, že jste tak ostražití ke každému detailu postav a událostí ve vašem životě. Vaši přátelé se na vás rádi obracejí, protože jste dobrý posluchač a rady, které dáváte ostatním, jsou pro toho člověka vždy novým úhlem pohledu. Vždy správně sdělujete svou vlastní pravdu ostatním, a proto vás mnoho lidí respektuje.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články