Česko přišlo o výborného herce, na pohřeb ale jeho kolegové nepřišli!

17532
Sdílejte

V posledních letech se jako mimořádně aktivní senior věnoval více natáčení seriálů, jako například Modrý kód, Doktoři z počátků, Slunečná či ZOO. Zahrál si i malé role ve filmech Bylo čtvrt a bude půl (1968), Krvavý román (1993), Bathory (2008) i v loňském Bezva zuby na zásnuby. Několik rolí v zahraničních filmech daboval, jeho hlas bylo slyšet v roli Bartyho Croucha v potterovkách, zda krále Thróra v trháku Hobit Neočekávaná cesta (2012), ale také v televizní sérii Hercule Poirot, v seriálu Kobra 11, či v Simpsonových hned.

Na poslední rozloučení v obřadní síni krematoria Motol však kromě herečky Báry Fišerové a Simony Praskové chyběly známé tváře. Kolegové ze seriálu ZOO poslali pouze věnec s nápisem „S úctou vzpomínáme“. Snad byl důvodem pohřeb zpěvačky Yvonne Přenosilové, který se konal týž den a přišla na něj celá plejáda známých tváří.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články