Brodská bojuje s nemocí, které podlehl Žbirka ! Je to vážné, léčba nezabírá !

231953
Sdílejte

O herečku se stará její manžel Herbert Slavík (60), zatím nevěřím, že Tereze bude brzy docela dobře. Kromě jejích fanoušků jí drží palce i přátelé a kolegové. Mnozí jí posílali povzbudivé vzkazy. Náhlou absenci dcery však nepochybně nejvíce pociťuje její slavná matka, herečka Jana Brejchová (83), která po mrtvici léta leží ve zdravotnickém zařízení.

V červenci Brodská v rozhovoru o své matce řekla: „Moje matka leží, ale stále se zajímá o aktuální dění. Ráda čte, dívá se na televizi… Není dobré mluvit o jejím špatném zdravotním stavu znovu a znovu. Není.“ Brejchovou velmi povzbudilo, že Tereza spolu se svým manželem Herbertem Slavíkem, známým fotografem, splnili její přání a loni o ní vydali knihu s velkým množstvím fotografií z rodinného archivu. „Když jsme jí přinesli náhledy knihy, maminka hodně ožila. Myslím, že jsme s Herbertem uspěli,“ spokojeně řekla Tereza Brodská. Doufejme, že bude brzy opět fit a bude moci znovu navštívit svou matku.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články