13 „tajemství“ od nejlepších manželských poradců, díky kterým váš vztah vydrží navždy!

2229
Sdílejte

Vyjádření vděčnosti a uznání, které k sobě navzájem máte, je důležitým základem vztahu. Může to být cokoli od toho, že jim řeknete, jak jsou úžasní, pochválíte jejich vzhled a oblečení, řeknete jim, jak si jich vážíte. Studie ukázaly, že to může pomoci lidem s nízkým sebevědomím a zároveň zlepšit vztah.

7. Smějte se spolu.

Všichni víme, že smích může být kolem, která magicky sblíží pár. Ve skutečnosti se zjistilo, že když se dva partneři spolu smějí, jsou si bližší, protože mají pocit, že vidí svět stejně. Zdá se, že smích také posiluje vztah.

8. Projevte své uznání.

Existuje však mnoho způsobů, jak projevit partnerovi vděčnost, uznání a všechny jsou účinné. Výzkum ukázal, že úžasné na vděčnosti je to, že čím více se cítíte oceněni, tím více si vážíte svého partnera. Vděčnost byla také spojena s oddanějšími a déle trvajícími vztahy, což naznačuje, že je důležitou součástí šťastného vztahu.

9. Vyřešte své problémy ve stejný den.

Láska není vždy dokonalá a když se vyskytnou neshody, je důležité je řešit zdravým způsobem. Účinným způsobem je zajistit, abyste problém prodiskutovali a vyřešili ve stejný den, pokud je to možné. Ve skutečnosti bylo zjištěno, že po noci se těžší zbavuje negativních pocitů, proto je nejlepší nenechat problém nevyřešený, dokud dny plynou.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články