Zesnulý Vašo Patejdl (68) skrýval za svým úsměvem trápení: Takto promluvil o svých problémech

10383
Sdílejte
Pesimistická nálada slavného hudebníka by mohla souviset i s tím, že trpěl zdravotními problémy. „Měl jsem mírné problémy se srdcem, ale ty se vyřešily, takže se mi ulevilo. Také se léčím s dost vysokým krevním tlakem, proto jsem se hned nechal očkovat proti covidu. V mém věku patřím k ohrožené skupině a navíc mi  neslouží zdraví,“ řekl.
Hlava jako balón
Ačkoli hudebník nevypadal příliš optimisticky, sdílel s jiskrou v oku své pocity z nedávné premiéry muzikálu, který je založen na Elánových hitech. Byl nadšený. „Přirovnával jsem to k premiéře, která se konala před více než dvěma lety v Praze. Moc jsem se těšila a byla jsem zvědavá, jak to naši zpěváci na Slovensku zvládnou. Bylo to tady skvělé, protože v Česku jsem měl trochu problém s tím, že herci mluvili česky a zpívali naše písničky slovensky.“
Pokračování na další straně
A která pasáž z více než tříhodinového představení se mu líbila nejvíce? „To je těžké říct. Po pravdě řečeno, moje hlava je jako balón, protože jsme ho připravovali velmi dlouho. Co bylo hezké a asi se dalo čekat, byl závěr s písní Voda, která mě drží nad vodou. Jsem ale také moc rád, že v muzikálu zazněly nejen naše starší hity, ale i moje nová píseň viní a neviní. Složil jsem ji speciálně pro tento muzikál a myslím, že dokonale zapadla do hromady starých hitů,“ uzavřel optimisticky.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články