Všechno je JINAK! Žilková šokuje přiznáním se o zdánlivě bohatém příteli své dcery!

3612
Sdílejte
Obě jsou děti z rozvedených manželství, takže si myslím, že je strašně fajn, že se potkaly, protože tyhle rozvody ubližují dětem v každém věku,“ svěřila se Žilková s tím, že se do jejich soukromí a vztahu vůbec nestrká.
„Je mi líto, že Kordulka a Damián prý žijí v luxusu. Oba jsou studenti 4. třídy a měli by odmaturovat nyní. Neživí se sami a on už nevlastní Lamborghini,“ namítla Veronika a dodala, že Damian používá její starší auto. Vztah své dcery s ním vnímá jako formu terapie během rozvodu s otcem. „Proto s námi už rok bydlí, dovolila jsem to, protože spolu mají tak krásný milenecko-sourozenecký,“ přiznala s úsměvem, i když k popisu jejich vztahu použila několik opravdu podivných slov.
„Samozřejmě mají představu, že spolu budou až do smrti, ale velmi často v životě takové pohádky nejsou,“ dívá se na jejich budoucnost pragmaticky zkušená herečka. Znala Damiana dlouho jako hodného kluka a je ráda, že s ním její dcera prožívá svou první lásku. „Doufám, že spolu stráví dospívání v dobrém slova smyslu,“ dodala nadějná, i když skeptická tchýně.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články