Vladimír Putin utratil miliardy ruských rublů za renovaci své megajachty poté, co jeho další loď zabavili vyšetřovatelé v Itálii

967
Sdílejte

Diktátor , jehož síly bombardují ženy a děti na Ukrajině , nešetřil na přestavbě svého plovoucího sídla Kosatka za 100 milionů liber.

Superjachta Vladimira Putina za 100 milionů liber prošla rekonstrukcí

Honosná loď má obrovskou zlatou koupelnu

Byl také instalován taneční parket, který se snižuje a mění v bazén

Zatímco ve válce na Ukrajině bylo zabito nebo zraněno kolem 300 000 ruských vojáků, zprávy z Nadace boje proti korupci Alexeje Navalného ukazují, že Putin strávil čas zaměřením na přestavbu oku lahodící drahé lodi.

Fotografie z vnitřku nevkusné jachty, které zveřejnil Navalného tým, ukazují zlatem lemované salony, křišťálové lustry, plyšové koberce a drahá umělecká díla.

Kosatka, což v překladu znamená Kosatka, byla dříve zakotvena na dvoře v Německu, ale těsně předtím, než Putin nařídil své armádě invazi na Ukrajinu, byla vyhnána ze země do Ruska.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články