VELKÝ horoskop na srpen : Komu hrozí ve vztahu krach, koho čeká finanční výhra….

5777
Sdílejte

Kozoroh
Milí Kozorohové, v srpnu se vám nedá upřít cílevědomost. Jakmile si vezmete něco do hlavy, nepolevíte, dokud to nedostanete. Zejména v milostném životě vám vesmír přeje štěstí. Platonicky zamilovaní by mohli konečně získat pozornost vytouženého protějšku! Opatrnost je vyžadována v komunikaci. Ani si neuvědomíte čím, ale můžete se protistrany dotknout. Na pracovišti se nabízí možnost kariérního růstu.

Vodnář
Zadaní zrozenci Vodnáře řeší vztahové neshody. Jste vztahovační a pociťujete podráždění z partnerovy strany. Nejsložitější chvíle nastávají kolem 14. srpna. Tentokrát nechcete ustupovat ani o kousek. Vaše neprůstřelné argumenty nakonec dostanou miláčka na tenký led. I v zaměstnání používáte své ostré lokty. Snažíte se získat lepší pracovní podmínky i tučnější výplatu. Tady se ale plány komplikují.

Ryby   

Něžné srdce Ryb touží po důkazech lásky, ale klima ve vztahu je spíše vlažné. Čím více budete na svého miláčka tlačit, tím dříve se žádného vyznání nedočkáte. Zadání by měli za každou cenu zůstat nad věcí. Urychlené soudy by jim žádné štěstí nepřinesly. Ani v zaměstnání nebude srpen procházkou růžovým sadem. V pracovních povinnostech vládne chaos a splnit požadavky nadřízených pro vás nebude snadné. 

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články