VELKÝ horoskop na srpen : Komu hrozí ve vztahu krach, koho čeká finanční výhra….

5777
Sdílejte

Pokračování na další straně

Váhy   

Milé Váhy, srpen přináší krásné okamžiky do milostného i pracovního života. Velkým pomocníkem je dobrá nálada, která vám otevírá dveře ke štěstí. Nebojte se nabídnout pomocnou ruku lidem v okolí. Především na pracovišti vám to přinese plusové body. Mars tvoří příjemný sextil s Venuší a slibuje finanční prostředky navíc. Vyloučena není ani výhra! Ta vás v přeneseném slova smyslu potká i v lásce.   

Štír
Osmý měsíc letošního roku přináší do života Štírů nedorozumění v lásce. Chybí vám trpělivost a dost možná začnete uvažovat o rozchodu. Určitě se nebojte kroku do neznáma, podle Afrodity na vás to pravé štěstí v lásce teprve čeká. Na pracovišti se pokuste o větší nadhled. Máte skvělé nápady, díky kterým by se vaše kariéra mohla na podzim dostat do netušených výšin. Od 22. srpna se učte více relaxovat.

Střelec
Optimistické znamení Střelce se ve druhé polovině prázdnin snaží udržet úsměv na tváři své i svého okolí. V milostném životě navazujete nové kontakty. Dost možná se mezi nimi objeví i človíček, se kterým se znáte, ale delší dobu jste se neviděli. Že by se obnovila dětská láska? Venuše slibuje velkou letní vášeň! Na pracovišti pozor na chybné kroky. Hlavně kolem 17. 8. děláte kvůli nervozitě přešlapy.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články