Vědci tvrdí: Páry, které se hodně hádají, se opravdu milují

2809
Sdílejte

Pokud se nebudete držet věcí, které jsou pro vás důležité, bude si váš partner myslet, že si může dělat, co chce. A zášť ve vás jen poroste. Tato cesta vede k nezdravému vztahu.

Chcete-li tento problém vyřešit, opusťte své negativní pocity a ukažte svému partnerovi, že jste si rovni se svými vlastními potřebami.

3. Boj ukazuje, že chcete zůstat spolu

Pokračování na další straně

Studie ukazují, že to nejhorší, co můžete ve vztahu udělat, je mlčet. Máme problém, ale neřekneme o něm ani slovo. Tato špatná komunikace stojí za většinou rozchodů.

Možná si myslíte, že nadnášením citlivých témat situaci jen zhoršíte, ale není tomu tak. Během hádky se můžete soustředit na problémy a jejich řešení, než se stanou zdrcujícími. To je důvod, proč páry, které se hodně hádají, spolu zůstávají déle.

2. Při hádce se projevuje i vášeň

Některé páry mají obzvláště rády intenzivní boje, protože jim stoupá hladina hormonů. Pro tyto lidi je hádka projevem vášně a konec hádky mezi nimi je ještě vášnivější.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články