Už je to tady ! Žilková se pochlubila velkou novinou své dcery Korduly (17)

29266
Sdílejte

Jako milující máma ale neprožívá Veronika jen radost z dceřiných úspěchů. Má o ni i obavy. Po skončení závodu v neděli podvečer sdílela herečka  selfie s pravdivým komentářem o rodičovství: „Kdybychom se my rodiče o ty děti tak nebáli, mohl by to být krásný den na koňských závodech…. Kdyby ale ty děti seděly jen u TV nebo po klubech a nic nedělali, báli bychom se o ně víc.“ Žilková si kvůli tomu, aby mohla převážet dceřina koně na její závody, pořídila speciální auto. Musela si kvůli tomu  v autoškole rozšiřovat znalosti, ale je jasné, že Veronika udělá pro své děti cokoli. Bohužel to nelze říci o otci Korduly, politikovi a diplomatovi Martinu Stropnickém. Ten se od rozchodu s Veronikou přestal zajímat i od dceru, ale zdá se, že té se daří stejně.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články