Tereza Mašková ze Superstar si prošla peklem. Už tři roky bojuje s BULÍMIÍ

2494
Sdílejte
Tereza se chtěla udržet v dobré kondici a začala vyhledávat různé pohybové aktivity. Nejvíc ji bavilo běhat a tomu se věnuje každý den. S pomocí běhu se jí podařilo potlačit bulimii do pozadí a prozatím je schopna jí úspěšně čelit.
 
„Moje touha byla větší než stvoření v mé hlavě! Tak jsem začala běhat, běhat každý den. A zamilovala jsem se do toho. Každé ráno se na běh těším, je to můj kamarád, se kterým odpočívám a zároveň nemám žádné výčitky, když si dám něco nezdravého,“ pochlubila se Tereza, která se už nebojí hřešit kaloričtějším jídlem. A zároveň se jí i nadále daří udržovat postavu, se kterou je po dlouhé době konečně spokojená.
 
Kromě běhání bude mít bývalá superstar nyní další zajímavou aktivitu. Mašková je jednou z osobností, které na podzim vystoupí v české verzi soutěže Let’s Dance. Kromě běhání se bude věnovat i tanci, který už několik týdnů usilovně trénuje. Soudě podle zveřejněných fotografií a videí to vypadá, že si trénink hodně užívá a na tanečním parketu se cítí skvěle.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články