Tereza Mašková ze Superstar si prošla peklem. Už tři roky bojuje s BULÍMIÍ

2494
Sdílejte
Během Superstar byla Tereza Mašková zdravě vypadající mladá žena. Tlak světa showbyznysu, který od každého vyžaduje dokonalost, ji však dohnal k bulimii. Tři roky se s tímto problémem potýkala, protože se jí neustále zdálo, že její postava nevypadá dost dobře. Nejtěžší pro ni bylo přiznat si, že má potíže a musí se s nimi vypořádat. Ale nakonec našla něco, co jí pomohlo bojovat s touto poruchou příjmu potravy. Začala se více věnovat sportu, což jí pomohlo odvrátit mysl od bulimie.
 
„Necítila jsem se dobře ve svém těle. A většina z vás ví, že jsem bojoval a bojuji s jedním „stvořením“ (bulimií), kterou mám v hlavě už nějakou dobu. A řekla jsem si, že už ji nikdy nechci poslouchat. Ale byl tu problém, chtěla jsem změnu, změnu svého těla a jak to udělat, abych do něčeho nespadla,“ svěřila se v rozhovoru a přiznala, že nad poruchou příjmu potravy stále nevyhrála.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články