Tento chlapec to v životě skutečně neměl lehké: Od svých 8. let se sám staral o paralyzovanou maminku, uklízel dům a také vařil!

3846
Sdílejte

Samozřejmě jí nemohl poskytnout plnohodnotnou léčbu, ale nechtěl, aby se její stav zhoršil. Bohužel, žena na tom byla čím dál tím hůře.

Pokračování na další straně

Nejzajímavější věc je, Vlado na sebe péčí o matku neuvalil kříž. Je skvělý ve vzpírání těžkých vah, trenér ho nepřestává chválit a chlapec získal několik ocenění.

Vlado má také osobní život. Se svou přítelkyní, Nastě, se setkal ve škole. Hned se do sebe zamilovali. Nasťa ho tak milovala, že neváhala a začala mu pomáhat s péčí o jeho matku.

Dnes je z chlapce dospělý 25letý muž, pracuje jako svářeč a našel si práci v rodném městě, aby nemusel opustit matku. Z bídného domu se přestěhovali do bytu a dokonce se najdou i takoví lidé, kteří finančně podporují tuto rodinu.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články