Tak přece jen! Hanychové partner Soukup potvrdil to, o čem se mluvilo !

1373
Sdílejte

Navzdory obviněním z hanebného zacházení se svými televizními pracovníky, neplacení honorářů a dalších aktů arogance překvapuje Jaromír Soukup svou ambicí pomoci celé české veřejnosti jako politická osobnost. Už začal rozdávat petiční archy s žádostí o podpisy, které by se staly základem pro registraci politického hnutí Směr Jaromíra Soukupa. V nich vysvětluje, co má za lubem, a není toho moc.

Soukup se vyznačuje láskou ke svému jménu. Když se vše jmenuje „Jaromír Soukup“, dokonce i nejnovější kvíz:

„Braňte české národní zájmy před zkorumpovanými politiky a oligarchy. Hnát k zodpovědnosti ty, kdo jsou zodpovědní za zdražení životních nákladů občanů, tím, že se zájmy politiků nadřazují zájmům občanů,“ slibuje například Soukup, a je třeba dodat, že vágně uchopitelné a ještě méně jasně řešitelné sliby jsou vždy nejlepší. To zní dobře a občan už obvykle nepřemýšlí o reálné možnosti, jak se s nimi politik setká.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články