Sandra Bullock inkasuje další krutý úder: Po smrti jejího manžela vyšla najevo odporná lež!

1791
Sdílejte
Michael žil na ulici od 11 let. Otec jeho kamaráda mu pomohl dostat se do školy, kde se začal projevovat jeho fotbalový talent. Nejprve jednou za čas spal u rodiny Tuohyových, kteří mu později řekli, že ho milují a plánují ho adoptovat. „Michael v ně věřil, byl poctěn, že je součástí skutečné rodiny a plně jim důvěřoval. Říkal jim mami a tati,“ stojí v žalobě a snaží se ujistit, že Tuohyovi už nejsou jeho opatrovníky.
Jak se ukázalo, místo toho, aby přijal papíry, mladý muž podepsal dokumenty pro opatrovnictví své osoby. Tuohyové tak měli moc rozhodovat o každém jeho kroku. V roce 2006 podepsali smlouvu na natáčení filmu o jeho osudu. Dojemný příběh byl nesmírně výnosný a Tuohyovi z něj krásně profitovali.
Jak řekl zdroj blízký Sandře Bullockové, herečka je z toho velmi smutná. „Je naštvaná, že tak úžasný příběh, velkolepý film a velkolepé období v jejím životě bylo nyní pošpiněno. Do tohoto filmu bylo vloženo mnoho tvrdé práce a úsilí. Všichni věřili, že je to pravda. Hodně ji to naštvalo,“ řekl.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články