První reakce Patrasové na TREST za nehodu pod vlivem! Řekla to jasně!

3017
Sdílejte
Soud o jejím trestu rozhodl a zakázal jí řídit na dva roky, zaplatit pokutu dvě stě tisíc korun, tedy asi osm tisíc eur. Ani jedna ze stran se neodvolala, a tak rozhodnutí soudu nabylo právní moci.
Pro Dagmar Patrasovou je rozhodnutí soudu zakázat jí řízení na dva roky v důsledku loňské nehody v opilosti velmi trapné. Řídila auto často a má ráda, pravděpodobně s obtížemi řídit veřejnou dopravu, ale způsobila si to sama. „Její případ byl vyřešen bez nařízení hlavního líčení, což je v podobných případech standardní postup. Trestní příkaz vydaný 14. července je platný od 23. srpna, nikdo z účastníků vedení proti němu v zákonné lhůtě nepodal odpor,“ uvedl český list na svém webu.
Dáda samozřejmě není z verdiktu nadšená, a tak vypadá její první reakce. „Nemám k tomu co dodat a nechci to rozvádět,“ řekl Patrasová neochotně.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články