Prudká hádka a KONEC ! Agáta přiletěla ze Španělska bez Soukupa !

7923
Sdílejte

Na rozdíl od loňského roku nepřijela do Marbelly za Agátou ani její matka Veronika, ani její sestra Kordula. Jak lze odvodit z její letošní výzvy, ať už byla v Marbelle nějaká maminka, se kterou by mohli chodit s kočárkem a komunikovat, pravděpodobně se cítila osamělá. Jaromír se musel věnovat svým pracovním a obchodním povinnostem, navíc mu na klidu rozhodně nepřidal počet žalob pro neplacení. Atmosféra v jeho vile v Marbelle byla úplně jiná než loni, kdy byla plná vášně s Agátou, což vyústilo v malou Rozárku, narozenou v dubnu. Navíc tam někdo nedávno vykradl jeho vilu.

Není tedy divu, že mohlo dojít k prudké hádce a rozchod je na spadnutí. „Agáta a Jaromír se ve Španělsku strašně pohádali. Byla tam šílená scéna, kdy se Soukup vrátil do Česka o několik dní dříve,“ řekl nejmenovaný zdroj. Agáta mluvila diplomaticky, hádku nepopírala ani nepotvrzovala. „V současné době se starám o své nemocné děti, nehodlám teď nic takového řešit,“ řekla klidným hlasem a dodala, že k rozchodu nedošlo. Zní však zajímavě ze zákulisí Soukupovy televize, že Agátin pořad Holčička pravděpodobně končí. Říká, že se chce plně soustředit na výchovu svých tří dětí. Po idyle se zdá, že přichází skutečný život, který možná není tak růžový, jak se zdálo.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články