Prudká hádka a KONEC ! Agáta přiletěla ze Španělska bez Soukupa !

7923
Sdílejte

Letos se z jejích sdílených snímků a příspěvků téměř vytratil. Říkala, že byla na pláži vždycky první a strávila tam velkou část dne, ale Jaromír tam s ní nikdy nebyl. Nechávala mu na starosti jejich malou Rozárku, ale protože se často musel vracet do Prahy kvůli povinnostem, byla sama. Překvapivě se nyní sama vrátila z Marbelly a říká se, že je ve sporu se Soukupem.

Návrat domů po dovolené většinou v nikom nadšení nevyvolá, Agátu Hanychovou komplikovala nemoc jejích dětí. Zdá se ale, že problémy má i ve vztahu s partnerem Jaromírem Soukupem. Údajně mezi nimi došlo k vášnivé hádce, po které se Soukup jednoduše sbalil a odletěl do Prahy. Agáta přiletěla pár dní po něm spolu s Rozárkou a Miou. Zřejmě ji doprovázel alespoň její přítel a asistent Josef Koudelka, na fotografiích z pražského letiště vytáhl dva velké kufry, ona dva menší, a maminka Veronika Žilková, která na ni přišla čekat, tlačila kočárek s Rozárkou.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články