Pocta pro Hanku: Zagorová († 75) má vlastní bankovku! Margita je z ní nadšený

1328
Sdílejte
Návrh pamětního listu ve formě bankovky je výsledkem práce nejlepších grafiků, kteří mají české bankovky na starosti. O portrét se postaral renomovaný grafik a rytec českých bankovek Václav Fajt. „Namaloval to opravdu krásně, děkuji za tu krásu,“ poznamenal Margita.
Informoval také o založení Nadace Hany Zágorové. Oznamuje také vánoční album, jehož sbírka vánočních písní Hany Zagorové vyjde v září. Připravuje se také vzpomínkový prosincový koncert v pražské Lucerně.
Podle generálního ředitele STC Tomáše Hebelky má pamětní list ve formě bankovky řadu ochranných prvků. Sběratelská bankovka je vydávána v omezeném nákladu 10 000 kusů v sérii pěti barev označených H, A, N, K, A 2000 kusů.  „Je to první bankovka, kterou prezentujeme i na slovenském trhu, protože Hanka zažila na Slovensku mnoho úžasných koncertů, registrujeme zde spoustu jejích fanoušků,“ uvedl režisér a producent Petr Větrovský.
Bankovka je k dispozici na www.HANKAzagorova.cz, zájemci ji mohou získat do konce září za 2 990kč, po které se cena začne zvyšovat.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články