PEKLO ve Španělsku : Agáta byla na pláži a mezitím vykradli Soukupovu vilu. Škoda se vyšplhala do statisíců

3205
Sdílejte

Poslední dobou se na  Jaromíra Soukupa sypou samé nepříjemností. Po několika žalobách pro neplacení honorářů, z nichž jedna se již nedávno řešila u soudu a žalobce vyhrál, mu nyní vykradli letní dům v Marbelle. Jak informoval zpravodajský web TN.cz., došlo k odcizení majetku v hodnotě statisíců korun. Neznámo, zda v Marbelle pobýval v té době samotný Soukup, ale je známo, že už od července tam tráví léto jeho partnerka Agáta Hanychová is jejich dcerkou Rozárkou a v době krádeže tam byla i její starší dcerka Mia (5).

„Ano, vykradli nás. Ukradli mi zbytek mých šperků, co mi neukradli před třemi lety v Praze,“ přiznala známá influencerka jejím sledovatelům. „ Ambasáda nám nijak nepomohla. Španělská policie funguje šíleně,“ postěžovala si. Zatím ale nic blíže ke krádeži neřekla. „ Jsme v pořádku a teď jsme právě na pláži, “ v krátkosti uklidnila fanoušky, což je snad i nejdůležitější informace. Zdá se, že mezi šperky nebyla souprava s modrými drahokamy od Soukupa, které dostala za porod jejich dcerky, ani drahé značkové hodinky, které od něj dostala na Vánoce.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články