Pečené knedlíky se špenátem a sýrem feta. Všichni si je zamilují !

995
Sdílejte
Postup:
  1. Brambory rozmačkejte a smíchejte s máslem a ostatními přísadami. Vypracujte těsto a zabalte ho do fólie. Těsto na nádivku vložte do chladničky.
  2. Na mírném ohni rozmrazte špenát. V případě potřeby vodu ze špenátu vylijte. Smíchejte ji s nastrouhanou fetou a pepřem a nechte vychladnout.
  3. Vypracujte těsto, rozválejte ho a vykrajujte kolečka. Na každé kolečko dejte připravenou nádivku a vytvořte knedlík.
    Když jsou všechny slepené, potřete je rozšlehaným vejcem a bylinkami.
  4. Pečte 25-30 minut v troubě vyhřáté na 200 stupňů. Mohou se jíst teplé nebo studené.
Přejeme dobrou chuť! A pokud se Vám recept líbí, sdílejte jej i se svými přáteli na Facebooku.
 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články