Patrasová chce strávit dovolenou se svým exmilencem : Je to konec problémů v manželství ?

956
Sdílejte
Hudebník však není jediným mužem v jejím životě. Po dlouhodobém vztahu s Lucií Gelemovou se jejich vztah dost unavil. Dagmar Patrasová nezapomněla ani na svého dlouholetého italského přítele Vita. Dokonce se s ním chce letos v létě setkat.
„Plánoval jsem jet do Itálie, ale pak bylo obrovské vedro, tak jsem to přehodnotil. Jedu tam na podzim,“ přiznala černovlasá dívka. „Moc se těším. S Vitem jsme v neustálém kontaktu a denně si voláme,“ uzavřela. Přežije její italský vztah těžce zkoušené manželství s Felixem?
„Plánovala jsem jet do Itálie, ale pak bylo obrovské vedro, tak jsem to přehodnotila. Jedu tam na podzim,“ přiznala Patrasová. „Moc se těším. S Vítem jsme v neustálém kontaktu a denně si voláme,“ uzavřela. Přežije její italský vztah těžce zkoušené manželství s Felixem Slováčkem?

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články