Okouzlující Dagmar Havlová má zdravotní problémy: prosí lidi o pomoc, protože…

4075
Sdílejte

Pokračování na další straně

Zdravotní problémy
Dagmar se v současné době objevuje na televizních obrazovkách, ale aktivně se věnuje i divadlu. Tento rychlý životní styl také ovlivnil její zdraví. První informace o tom, že Dagmar má podlomené zdraví, se začala objevovat v médiích v roce 2006, kdy si zlomila nohu. Pak přišla zraněná ruka, následoval zápal plic, operace štítné žlázy a problémy s kotníkem.

Stále má zdravotní problémy a tentokrát ji nejvíce trápí zánět Achillovy šlachy, který nedokáže vyléčit. „Nemám tady někoho, kdo by měl babiččin domácí recept na zápal achillovky? Několik let staré a bolestivé? Vyzkoušela jsem skoro všechno,“ napsala zoufalá herečka na sociální síť, kde je velmi aktivní. Na sociálních sítích dokonce zveřejnila fotky, jak se prochází po lese se svým psem, objímá stromy v zoufalství, aby z nich alespoň načerpala sílu a energii, která by jí pomohla překonat otravnou bolest. Fronty na sebe nenechaly dlouho čekat. Někdo jí doporučil homeopatické léky, jiní vložky do bot, jiní zase masti. A samozřejmě nechyběly ani domácí rady na tvaroh a česnekový zábal.

Doma tráví čas v kanceláři
Dagmar Havlová se se svým domovským divadlem rozloučila v roce 2022 a po mnoha desetiletích zde ukončila angažmá. Na nedostatek práce si však stěžovat nemůže, právě naopak. Své nadaci se plně věnuje a pravidelně poskytuje záštitu kulturním a zdravotnickým projektům. Kancelář je jejím druhým domovem. Svým fanouškům se ukázala několikrát a vždy velmi podobně – zahlcena papíry, psacími potřebami a knihami. Prostor kolem něj je ohromen na maximum a není možné mluvit o dokonalém pořádku. Zhruba stejně jako ve většině ostatních kanceláří.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články