Obrovský objev anglického kardiologa o nadváze, srdečních a cévních chorobách!

1088
Sdílejte

Stále více lékařů a výzkumníků podporuje skutečnost, že konzumace cukru způsobuje obezitu a zvyšuje pravděpodobnost několika onemocnění. Viditelným důkazem je, že více než 23 % obyvatel Švédska dodržuje dietní pravidlo, při kterém je do těla povoleno vyšší množství tučných jídel a minimální množství sacharidů. Švédský specialista Dr Andreas Eenfeldt  také doporučuje stravu bohatou na tuky a nízký obsah cukru. Uvedl, že mnoho lékařů tvrdí, že tento způsob stravování je „časovanou bombou“, přesto obézních lidí na celém světě přibývá, výjimkou je pouze Švédsko.

Lékaři ve Švédsku prokázali, že tento typ stravování je ideální pro udržení zdraví a udržení správné hmotnosti . Strava bohatá na tuky a s nízkým obsahem cukru pomáhá nejen zbavit se přebytečných kilogramů, ale také snižuje riziko srdečních a cévních onemocnění u lidí s nadváhou. Dále v roce 2014 proběhly v Cambridge dvě studie, které ukazují, že pokud konzumujeme mléčné výrobky bohaté na nasycené mastné kyseliny v menším množství, snižuje se šance na rozvoj diabetu 2. typu a kardiovaskulárních onemocnění.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články