Obrovský objev anglického kardiologa o nadváze, srdečních a cévních chorobách!

1088
Sdílejte

Dr. Malhorta vysvětluje skutečnost, že nízkotučné potraviny zvyšují riziko kardiovaskulárních onemocnění a dodává, že obezitu nezpůsobuje konzumace tučných jídel . Upustila jsem od tučných jídel, ale na tukové polštářky na břiše se to nijak neprojevuje. Momentálně zjišťuji, jak tuky ovlivňují zdravé fungování lidského těla, “ vysvětlil kardiolog.

Doktor Malhotra jednoznačně tvrdí , že cukr je největším nebezpečím pro lidský organismus, souhlasí s ním i dětský lékař Robert Lustig, který studuje, jak tuky a cukr ovlivňují dětskou obezitu. Doktor Robert Lustig zjistil, že cukr je zodpovědný za srdeční a cévní onemocnění, která vznikají při obezitě, a také zvyšuje šanci na rozvoj cukrovky. Doporučuje, aby výrobky, které obsahují cukr, byly označeny stejnými varovnými reklamami jako tabákové výrobky a alkohol.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články