Nechutné detaily z manželství Britney Spears: Chtěla, aby zaměstnanci… No, hnus!

6333
Sdílejte
Pohledný model dal jasně najevo, že se vzdal jakékoli naděje na záchranu své lásky, když 28. července požádal o rozvod a jako důvod uvedl nepřekonatelné rozdíly. Podle nejnovějších zjištění však vyšla najevo fakta, která se Britney zjevně nebudou líbit. Její bývalý ji obvinil, že ho podvádí se zaměstnanci a s domovníkem.
Jako důkaz má údajně video z jejich kalifornského domova. Zpěvačka mimo jiné vyžadovala, aby ji její zaměstnanci natáčeli na videa, ve kterých byla často nahá. Zmíněná nevěra měla být pro Sama Asghariho poslední kapkou, a tak požádal o rozvod.
Na světlo vyšly také podrobnosti o útoku Britney Spearsové, která svého manžela několikrát zbila a hodila po něm nože. Zdá se tedy, že zpěvačka má také problémy, pokud jde o agresi, Sam byl již viděn s modřinami pod okem na začátku tohoto roku, což odpovídá svědectví ochranky, která musela několikrát zasáhnout do jejich 11 milonového hnízdečka lásky.
 
Asghariho právník Neal Hersh řekl, že jejich finance musí být určeny – navzdory tomu, že pár má „železnou“ předmanželskou smlouvu. Sam se údajně také vzdal jakýchkoli nároků na zpěvaččinu hudební sbírku a jeho jméno není ani zmíněno v dokumentech jejich společného domu.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články