Na Patejdlův (†68) POHŘEB : Dorazil NEPOZVANÝ Babiš… Pohled na Vašovu MÁMU trhá srdce!

16435
Sdílejte
Nebyl to český politik Andrej Babiš (68), ale přesto dorazil. A pohled na zdrcenou matku slovenského hudebníka trhá srdce!
Jedenáct dní po náhlé smrti legendárního slovenského hudebníka Vaša Patejdla se v bazilice Nanebevzetí Panny Marie na pražském Strahově konalo poslední rozloučení. Každý se s ním mohl rozloučit – přátelé a blízcí, stejně jako fanoušci. Ale pouze ti, kteří obdrželi osobní pozvání, mohli také vstoupit do kláštera.
Kromě toho se každý z nich musel zastavit u hostitelky, která zkontrolovala, zda jsou na seznamu pohřebních hostů, než mohli pokračovat na své předem určené místo v bazilice. Český politik Andrej Babiš to ale asi netušil. Chtěl se rozloučit s Patejdlem, ale zřejmě neměl pozvání… Při vstupu do obřadní síně ho tak potkaly komplikace.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články