Módní návrhář Osmany Laffita žije již 30 let s jedním mužem: Ukázal i svatební FOTO

4062
Sdílejte

Značka Osmany Laffita

Zpočátku Osmany pracoval pro herečku Janu Nagyovou, která vlastnila zastoupení slavných kosmetických značek a dodávala parfémy do řady obchodů, ve skladu, později se měl stát ředitelem parfumerie Arabela. Nicméně v té době otevírala značka Versace v Praze svůj první butik a Osmany se na popud Guye stal jeho ředitelem. Následoval přesun do podniku Kenza, ve kterém usilovali o novou image, a tak dostal Osmany šanci postavit celý nový koncept. Vznikla značka Taiza by Osmany Laffita. V té době oblákal Dagmar Havlovou, otevírali butiky v Cannes, v Paříži i v New Yorku. Po čase došlo ve společnosti k rozhodnutí na opětovné změně směru, a to ke sportovnějšímu stylu. Osmany s tím nesouhlasil a ze společnosti odešel. Došlo k rozhodnutí mít svou vlastní značku Osmany Laffita, kterou si chtěl nechat zaregistrovat, avšak již byla zaregistrovaná právě lidmi od značky Taiza. Došlo k soudnímu sporu, který Osmany vyhrál.

V roce 1999 začal pracovat jako módní návrhář na volné noze.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články