Maso na povrchu křupavé a vevnitř šťavnaté: Tento tip na perfektní grilované maso by měl znát každý!

3578
Sdílejte

Pokračování na další straně

Vepřové maso se griluje nejlépe

V závislosti na původu se maso chová i úplně jinak. „Bravčové maso se griluje nejsnáze,“ říká Urs Keller, „má přirozeně nejvíce tuku a odpustí některé chyby, aniž by bylo tvrdé. Kuřecí a jehněčí maso jsou náročnější, protože při nesprávné manipulaci se mohou rychle vysušit. Pokročilým gril masjtrem doporučuje i

velké kusy masa, jako je jehněčí stehno nebo hovězí roštěnku, zde však předpokládá, že jste majitelem uzavřeného grilu, na kterém se maso může připravovat pomalu podobně jako v troubě.

Dobře marinované maso je napůl grilované

Díky marinádě je maso aromatické a jemné: zarytí milovníci grilování mohou o správné marinádě diskutovat celé hodiny. Ti, kteří spěchají, si ji kupují již připravenou, jiní přísahají na doma připravené směsi. Ty jsou rafinovanější a obvykle méně výrazné, takže maso si může přijít na své díky vlastnímu aroma.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články