Láska nebo chtíč? 6 důležitých znaků, které vám pomohou se rozhodnout

1371
Sdílejte

4. Absence rozsudků

Cítíte pocit osvobození a přijetí, když jste se svým partnerem? Láska/láska často vytváří bezpečný prostor, kde se rozpouští úsudek. Pokud jste se v minulosti trápili, protože jste si mysleli, že vás ostatní budou vždy soudit, ale zjistíte, že tyto obavy zmizí, když jste se svým partnerem, je to silné znamení, že jste zamilovaní. Pocit přijetí a míru s naším partnerem umožňuje rozkvět zranitelnosti a skutečného emocionálního spojení. Nedostatek úsudku je mocným ukazatelem toho, že váš vztah je postaven na lásce a vzájemném porozumění.

5. Jste ochotni sdílet svou minulost

Sdílení minulosti může být náročné, zvláště pokud zahrnuje hluboké emoce a zranitelnost. Pokud však cítíte, že se můžete svému současnému partnerovi svobodně otevřít o svých minulých zkušenostech způsobem, který byl ve vašich předchozích vztazích bezprecedentní, předpokládá to silné citové pouto. Láska zahrnuje touhu vybudovat hluboké spojení mimo fyzickou intimitu. Pokud zjistíte, že jste ochotni sdílet intimní tajemství a osobní příběhy ze své minulosti, je to silné znamení, že vaše city jsou zakořeněny v lásce.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články