Láska nebo chtíč? 6 důležitých znaků, které vám pomohou se rozhodnout

1371
Sdílejte

2. Emocionální spojení překonává fyzickou přitažlivost

Zatímco fyzická přitažlivost může zpočátku vzbuzovat zájem, je to emocionální spojení, které odděluje lásku od chtíče. Oceňujte hloubku svého citového spojení s partnerem. Vážíte si jeho osobnosti, ducha a mysli? Láska proniká do našich buněk. Jde o přijetí vnitřních kvalit vašeho partnera a o přitahování jeho jedinečné bytosti. Pokud si upřímně vážíte emocionálních kvalit svého partnera, je to jasné znamení, že vaše city jsou zakořeněny v lásce, přesahující povrchnost pouhé touhy.

3. Užíváte si vzájemnou společnost nad rámec fyzické intimity

Když vzrušeně trávíte čas se svou láskou nebo partnerem, a to i bez očekávání fyzické intimity, naznačuje to hlubší citové pouto. Zatímco fyzická přitažlivost je přirozená, láska znamená milovat tuto osobu nad rámec fyzického vzhledu. Pokud zjistíte, že toužíte slyšet o svém partnerovi, rádi se podělíte o své zkušenosti a upřímně se zajímáte o jeho každodenní život, je to emocionální spojení, které přesahuje lákadlo fyzické přitažlivosti. Pamatujte, že zatímco fyzická intimita může být silná, emocionální intimita je stejně důležitá v láskyplném vztahu.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články