Cristiano Ronaldo prozradil pravý důvod, proč stále žije se svou maminkou

1496
Sdílejte

Maria Aveiro jako svobodná matka neúnavně pracovala, aby uživila svou rodinu. Často pracoval dlouhé hodiny bez jídla, aby se ujistil, že Ronaldovi nic nechybí. Ronaldo si je dobře vědom obětí, které pro něj jeho matka přinesla, a ví, že bez matčiny neustálé podpory, vedení a tvrdé práce by nebyl tam, kde je dnes.

Pro Ronalda je jeho máma nejen rodičem, ale také hrdinou a vzorem.
Ronaldo své rozhodnutí vysvětlil takto: „Matka mě vychovala tak, že pro mě obětovala svůj vlastní život. Šel spát hladový, aby mě mohl nakrmit. Neměli jsme peníze. Pracoval 7 dní v týdnu a v noci uklízel, aby mi mohl koupit kopačky, abych mohl hrát.“
Pokračování na další straně

Ronaldo si svou matku velmi váží a svůj úspěch připisuje její podpoře a sebeobětování. Když se ho zeptali na jejich vztah, řekl, že jí věnuje všechny své životní úspěchy. Plánuje jí i nadále dávat vše, co může.

„Ronaldo se mnou občas žertuje a říká: ‚Ty jsi ani nechtěl, abych se narodil. Ale teď vidíte, že vám všem pomáhám,“ řekla její matka.

Neskrývá svou velkou úctu ke své matce.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články