Božská Marilyn Monroe BOJOVALA s nízkým sebevědomím, zradou, závislostmi: Ale tyto 4 věci, zvládla PERFEKTNĚ, stojí za to se inspirovat!

837
Sdílejte
3. Neztrácejte drahocennou energii
Život legendární blondýnky byl všechno, jen ne dokonalý. Bojovala s nízkým sebevědomím, zradou, závislostmi… Ale ne s tvrzeními, která ji postavila do pozice zlatokopky a hlouposti. Měla je na háku. Vyplývá to z archivů hereččiných deníků, ve kterých popírá jakýkoli vliv veřejné kritiky na svůj osobní život.
Pravdivost výše uvedených prohlášení je navíc oslabena názory jejích blízkých přátel, kteří souhlasili s tím, že je velmi pilná a inteligentní (málokdo ví, že Marilyn byla vášnivým požíračem knih, které ji v úzkých kruzích zahrnuly do seznamu nejjasnějších hollywoodských hvězd).
 
4. Základem je láska
Věděli jste, že mnoho lidí v 50. letech si myslelo, že Marilyn je lesbička? Doba, jejíž byla součástí, jí nebránila vnímat situaci obezřetně a s maximálním sportovním chováním.
S názorem: každý vztah je krásný, pokud v něm vzkvétá čistá a upřímná láska, útoky přestanou. Elegantní a s ušlechtilostí.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články