A dost ! Po třech letech od předčasného úmrtí manželky učinil Krampol zásadní rozhodnutí

4484
Sdílejte
Navzdory všemu, pokaždé, když se vrátil domů z nemocnice, okamžitě běžel za přáteli a společenskými událostmi. Moc se mu nelíbí být sám a navíc mu vše v bytě připomínalo jeho zesnulou Haničku.
Jak přiznal v rozhovoru k nedávnému výročí její smrti, rozhodl se před časem odstranit všechny její fotografie. I otázky na Hanku jsou mu už nepříjemné. „Už o tom nechci mluvit. Snažím se to úplně vypustit. Nějaké neustálé dojímaní, to je k ničemu,“ namítl herec a bavič. „Také jsem smazal všechny fotky a podobné věci, aby mi ji pořád něco nepřipomínalo. Nemůžu a nechci pořád jen vzdychat,“ přiznal herec.
Krampol věřil v zázrak, i když už bylo jasné, že jeho žena pravděpodobně svůj boj se závislostí nevyhraje:
Ale nepřipouští, že skutečnost, že jeho zájem již byl zachycen jinou ženou, do které říká, že je zamilovaný, mohla přispět k tomuto rozhodnutí. Možná jí bylo také nepříjemné dívat se na fotografie svého předchůdce v domě svého přítele. Krampol loni otevřeně řekl, že to s Hankou měl těžké.  „Už měla alkoholickou demenci…
Pokračování na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články