A dost ! Ivanu Gottovou naštvaly pomluvy a rozhodla se je radikálně vyřešit

1297
Sdílejte
Zřejmě jen chtěla svými vybranými volnými šaty zakrýt kila navíc, která se jí začala kupit v posledních měsících. Kritika ji přiměla s tím něco udělat a uspěla!
Ivana Gottová často neměla správný odhad pro dobrý výběr šatů během života svého manžela. Vždy elegantnímu Karlu Gottovi  v tomto ohledu zřejmě poradila, spoléhal se na ni a její vkus. Zlepšilo se to v době, kdy působila jako moderátorka v soukromé televizi, kde se o ni starali šikovní maskéři. Po smrti manžela se donedávna oblékala v černém, ale když loni dvakrát za sebou nosila stejné šaty na veřejných akcích, pozorné oko kritiků zaznamenalo její přírůstek hmotnosti. Ani na plese českých a slovenských rodáků na Tenerife před několika měsíci to nešlo přehlédnout, i když už si oblékla volné šaty.
Pokračování  na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články