6 znamení, že vás muž opravdu miluje a 6 dalších, že vás jen využívá

9649
Sdílejte

Všichni se ve vztahu cítíme zranitelní, ale pokud nesdílíme své pocity a myšlenky s tím druhým, nemůžeme vyvinout vážný vztah. Pokud je připraven překonat svůj strach z odmítnutí a otevřeně s vámi mluví o sobě, svých problémech, svých obavách, znamená to, že vám důvěřuje a plánuje dlouhodobě. Funguje to tam a zpět: nejen že chce být otevřený, ale také vás chce opravdu poznat.

Využívá výhody: Emocionálně manipuluje

Zná vaše silné a slabé stránky a snaží se vás zmanipulovat, abyste dělali, co chce. Tento typ vztahu je jednoznačně nepřijatelný. Pokud se neustále cítíte provinile nebo jste ovládáni emocemi svého partnera, udělejte krok zpět a počkejte, co se stane.

Líbí se: Připraven diskutovat o problémech

Emoce mohou pomoci vyřešit konflikty, ale pouze ve zdravém rámci. Křičet tě neposune dopředu. Nejlepší je, když jste oba připraveni si o problémech promluvit. Komunikace je základem stabilního vztahu. Pokud vás váš partner miluje, je připraven vás vzít zpět ze svého ega a přiznat, když udělal chybu.

Využívá toho: Na veřejnosti vyprovokuje rvačku nebo s vámi celé dny nemluví

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články