6 znamení, že vás muž opravdu miluje a 6 dalších, že vás jen využívá

9645
Sdílejte

Mnoho žen, zejména mladých žen, se často cítí ve svých vztazích nejistě. Špatné pocity se bohužel často potvrdí, ale také se může stát, že pochybujeme z vlastní nejistoty nebo předchozí špatné zkušenosti. Naštěstí z mnoha známek poznáme, že nás muž opravdu miluje nebo nás jen využívá.

Lásky: Když na tebe bez přestání zírá

Jak se zpívá v mnoha romantických písních, když vás muž opravdu miluje, nemůže z vás spustit oči. Mnohým mužům se zvláštním způsobem leskne oči, když vidí svou partnerku oblečenou na páteční večer, ale pokud si všimnete, že se na vás obdivně dívá i při provádění těch nejjednodušších věcí, můžete si být jisti, že je do vás zamilovaná.

Využívá výhod: Necítíte se v jeho blízkosti zvláštní

Pokud máte pocit, že se nelišíte od ostatních žen, jeho předchozích přítelkyň nebo jeho přátel, pak je téměř jisté, že do vás není zamilovaný. Muž v tomto případě často svou partnerku neustále srovnává s jinými ženami, nebo jí neprojevuje žádnou zvláštní pozornost. Pokud máte pocit, že jste pro něj jen jedna z mnoha, pravděpodobně si vás dostatečně neváží.

Má rád: Pokud neuvízne v tom, co si myslíte, že by mohl udělat

Pokračování na další straně

Kam dál?

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

Další články