Václav Vydra promluvil o své mámě Daně Medřické : Nikdy jsem jí nechtěl zklamat, trpěl jsem jako zvíře

4234
Sdílejte

Pokračování a další straně

Pomůže mu i po smrti Krátce po umírněné revoluci zahájil herec obchod se zbraněmi se Španělskem. „Založili jsme velkoobchod se sportovními zbraněmi. Trvalo to pět let. Byla to fantastická zkušenost, ale nedopadla dobře. Nebyl jsem dobrý v podnikání, takže jsem byl zadlužený. Bylo to těžké období, paradoxně mi pomohla maminka. Napsal jsem o ní knihu, které se prodalo přes 100 000 výtisků. Díky tomu se mi podařilo dostat z dluhů. Musela to zařídit sama. Možná zařídila i můj rozvod. Kdo ví,“ hází.

Pár měsíců po smrti matky se Václav Vydra rozvedl s první manželkou herečkou Danou Homolovou. Brzy se dal dohromady s další herečkou, čerstvou vdovou Janou Bouškovou, jejíž manžel, herec Petr Svojtka zahynul pod koly tramvaje. Dvojice dlouho spolu žila jen ve volném svazku. „Už jsem se nechtěl ženit. Bylo nám spolu dobře a nepotřeboval jsem k tomu žádný papír. Ale jednou spadla z koně a ocitla se v nemocnici. Tam mi řekla, že nechce umřít jako vdova a jestli si ji vezmu. Odpověděl jsem jí, že když se tedy už chystá zemřít, tak dobře. Naštěstí se ani po svatbě mezi námi nic nezměnilo. Stále je nám spolu velmi dobře,“ pochvaluje si.

Pokračování na další straně

Konec rodiny

Do Jany Bouškové, která je o rok starší, se Václav zamiloval už jako patnáctiletý konzervatorista, ale tehdy mu city neopětovala. Dnes spolu žijí na Slapech za Prahou, kde si vybudovali koňskou farmu. „S nápadem, že si na polovinu koupíme koně, přišla ona. Teď máme šest svých koní a na farmě dvacet.“

Vynachválit si herec neumí ani lokalitu, kde se kvůli tatošům usadili. „Je příjemné probudit se v přírodě. Ke koním to mám asi deset minut, do centra Prahy přibližně hodinu,“ říká. Jediné, co ho může mrzet, je fakt, že slavný rod Václava Vydry nebude pokračovat. „Jednou jsme to zkusili, ale Jana o dítě přišla. Bylo štěstím, že při tom neumřela i ona. Tak jsme se na to už vykašlali,“uzavřel s tím, že má alespoň nevlastního syna. Jeho manželce se narodil ještě během manželství se Svojtkem.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články