Tragédie a tajemství ve smrti Sinéad O’Connor

6841
Sdílejte

Pokračování na další straně

Papežova fotka

3. října 1992 vše začalo. Během programu Saturday Night Live , kterého se O’Connor zúčastnil jako hostující hudební hvězda, se Irka rozhodla zazpívat píseň Boba Marleyho War a cappella , přičemž text změnila tak, aby mluvil o sexuálním zneužívání kněžími katolické církve. Pak vyfotografoval papeže Jana Pavla II. a roztrhal ji, díval se do fotoaparátu a pronesl frázi „bojuj se skutečným nepřítelem“.

Stížnosti se množily a Sinead byla mnohokrát vypískána , když nastoupila na pódium. Došlo také k četným veřejným pálením a ničení jeho desek, stejně jako mnoho rozhlasových stanic odmítajících vysílat jeho písně.

pískání

Dva týdny po incidentu v Saturday Night Live, 16. října 1992 , se Sinead O’Connor zúčastnila The 30th Anniversary Concert Celebration, jako pocta Bobu Dylanovi, v Madison Square Garden, kde měla zpívat I believe in you. . Veřejnost ji několik minut vypískala , což způsobilo, že nebyla schopna zazpívat naplánovanou píseň.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články