Těchto 6 potravin je nejlepších a přirozeným způsobem dokáží snížit vysoký krevní tlak

3813
Sdílejte

Pokračování na další straně

5) Česnek

Studie provedené v Austrálii začátkem 21. století prokázaly, že česnek je přírodním prostředkem, který pomáhá snižovat hladinu cholesterolu a vysokého krevního tlaku.

Pokud nejste příznivcem česneku nebo se chcete vyhnout nepříjemnému zápachu, podívejte se po potravinových doplňcích a užívejte extrakt z česneku ve formě tablet.

6) Kurkuma

Hlavním přínosem kurkumy je její schopnost zmírnit záněty v těle. Jelikož zánět je hlavním důvodem vysoké hladiny cholesterolu a dokonce i vysokého krevního tlaku, zmírnění zánětů v těle pomáhá zlepšit funkci srdečně-cévního systému a udržuje zdravý průtok krve. Kurkuma také podporuje zředění krve, což dává této bylině v boji proti hypertenzi další bod navíc. Kurkumu byste měli užívat 1 až 2 čajové lžičky denně s špetkou pepře, který zesiluje účinek kurkuminu (účinné látky v kurkumě).

 

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články